Cisco SecureX Güvenlik Platformunu Tanıttı

Cisco Pazartesi günü, görünürlüğü artırmak, analitik sunmak ve ortak güvenlik iş akışlarını otomatikleştirmek için tasarlanmış yeni bir bulut-yerel güvenlik platformu olan SecureX’i tanıttı.

Haziran ayında genel kullanıma sunulması beklenen SecureX,Cisco ve üçüncü taraf çözümleri de dahil olmak üzere bir kuruluşun güvenlik portföyünde görünürlüğü birleştirecek. Cisco, bu verilerin uç noktalar, ağ trafiği ve bulut ortamları arasında analiz edilmesine yardımcı olabileceğini ve kuruluşların tehditleri hızla belirlemesine ve bunlara yanıt vermesine yardımcı olacağını söyledi.

Cisco, mevcut güvenlik ürünlerini birleştirmenin yanı sıra  yeni platformun “tehdit soruşturması ve düzeltme gibi iş akışlarını hızlandırmak ve SecOps ekiplerinin yanı sıra BT ve NetOps ekipleri arasında daha iyi işbirliği sağlamak için otomatik playbooklar oluşturmak” için bir eylem orkestrasyonu olduğunu söyledi.

“Dünyadaki en büyük tehdit araştırma ekibinin gücünü, SecureX aracılığıyla doğrudan müşterinin SOC’sine getiriyor. Sık sık Cisco Talos’u nasıl satın alacağımız sorusunu alıyoruz – müşterilerimiz Talos’un SecureX ile avantajlarını daha güçlü yollarla elde ediyor ve yeni  tehdit avlama yeteneğini otomatikleştiriyor ”

Lansman sırasında platformun eylem orkestratörü 70-80 altyapı ve ServiceNow, AWS, Microsoft Azure ve birden fazla SIEM dahil olmak üzere üçüncü taraf ürünler için yerleşik adaptörlere sahip olacak. Buna ek olarak, Cisco Security, SecureX’in ortaya çıktığı ürünlerle 300’den fazla entegrasyona sahiptir ve platform, mevcut entegrasyonları tavsiye etmek ve kategorilere ayırmak için müşterilerin “faydalarını nasıl en üst düzeye çıkaracaklarını bilmelerine ve zaten sahip olduklarını kullanarak yeni değerlerin kilidini açmalarına yardımcı olacak bir pazar sunar. ”

SecureX her Cisco Security ürününe dahildir ve mevcut müşteriler yeni platformdan ücretsiz olarak yararlanabilir. Müşterilerin SecureX platformunda oturum açmak için security.cisco.com adresinde ücretsiz bir tek oturum açma hesabı oluşturmaları gerekir. Cisco, yeni bir teknoloji katmanına gerek olmadığını söylüyor.

 

About The Author

Reply