Erdinç Balcı Keepnet Labs Türkiye’nin Ülke Müdürü Oldu

Yerli ve milli siber güvenlik girişimi olarak global piyasada çalışmalarını başarılı bir şekilde devam ettiren Keepnet Labs’in Türkiye Ülke Müdürlüğüne Erdinç Balcı getirildi.

Türkiye siber güvenlik sektöründen yükselerek küresel başarı yakalayan genç girişimlerinden İngiltere odaklı Türk şirket Keepnet Labs, Türkiye operasyonunu büyütmek üzere Ülke Müdürü pozisyonuna Erdinç Balcı’yı getirdi.

Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi mezunu olan Erdinç Balcı, kariyerine 2006 senesinde TDATA Bilişim Hizmetleri’nde Bilgi Güvenliği Danışmanı olarak başladı. Balcı, Halkbank’ta Sistem Güvenliği Mühendisi olarak başladığı uzun soluklu ve başarılı kariyer yolculuğunda Bilgi Güvenliği Süreçleri Yöneticisi ve Siber Emniyet Ekip Yöneticisi olarak çalıştı. Bilgi Güvenliği bölümünde çoğu sistemin yönetiminde vazife alan Balcı, geride bıraktığımız Temmuz ayından bu yana Keepnet Labs Ülke Müdürü vazifesini ifa etmekte.

Keepnet Labs Türkiye ekibinin başına Ülke Müdürü olarak gelen Erdinç Balcı’nın yanı sıra Ülke Satış Müdürü olarak Altan Yarar, Satış Yöneticisi Aygül Yoldaş, Teknik Destek Mühendisi İbrahim Uçar katıldı.

Türkiye’de siber güvenlik sektörünün yerli ve milli payını arttırmak hedefiyle genişleyen Keepnet Labs ekibine ilaveten Tehdit Tespit, Proaktif Strateji Geliştirme ve Ar-Ge ekibine olmak üzere yedi çalışan dahil oldu.

Keepnet Labs Türkiye ekibini önemli isimlerle güçlendiren Erdinç Balcı’nın öncelikli amaçlari arasında finans sektörü başta olmak üzere çalışma hayatında kazandığı tecrübeyi Keepnet ile beraber bütün sektörlere aktararak şirketin piyasa payını çoğaltmak geliyor. Ülkemizin siber güvenlik vizyonuna katkıda bulunmayı hedefleyen Balcı, istihdamın yanı sıra ülkemizin yerli ve milli Ar-Ge çalışmalarını artırmayı; yeni girişimlerin piyasa payını uluslararası bilgi birikimiyle desteklemeyi öncül amaçlar arasında görüyor.

About The Author

Reply