Palo Alto IoT Güvenlik Şirketi Zingbox’ı 75 Milyon Dolara Satın Aldı

Palo Alto Networks Çarşamba günü IoT güvenlik firması Zingbox’ı 75 milyon $ nakit karşılığında satın aldığını duyurdu ve 2019 mali yılı  sonuçlarını açıkladı.

Zingbox, cihazları tanımlamak, güvenceye almak ve optimize etmek için AI ve makine öğrenme teknolojilerini kullanan bulut tabanlı bir yaşam döngüsü yönetimi çözümü sunar.

Palo Alto Networks, Zingbox’ı satın alarak, Yeni Nesil Güvenlik Duvarı ve Cortex platformlarının IoT güvenlik yeteneklerini, müşterilerin IoT görünürlüğünü ve güvenliğini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla geliştirmeyi umuyor.

“Vizyonumuz, kuruluşların, güvenlikten ödün vermeden IoT cihazlarının tüm faydalarını gerçekleştirmelerini sağlamak olmuştur. Palo Alto Networks ile güçlerini birleştirerek, kurumların dijital dönüşümü benimsemelerine yardımcı olmak için bağlı cihazları ölçekte güvence altına alabileceğiz ”

Zingbox ürünleri, satın alma işlemi tamamlandıktan sonra bile müşterilere sunulmaya devam edecek. IoT güvenlik şirketinin kurucuları Palo Alto Networks’e katılacaklar.

Palo Alto Networks, geçtiğimiz yıl Twistlock, PureSec , Demisto ve RedLock gibi birçok şirketi satın aldı .

Palo Alto Networks Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 2019 yılının 4. çeyreğine ilişkin toplam gelirinin bir önceki mali yılın aynı çeyreğine göre% 22 artarak 805.8 milyon $ ‘a yükseldiğini açıkladı. 2019 mali yılında gelir% 28 artarak 2.9 milyar dolara ulaştı.

Ancak şirket, 2019 yılının 4. çeyreğinde 20,8 milyon dolar net gelir kaybını rapor ederken, tüm yıl için net zarar 81,9 milyon dolar oldu.

Şirket yetkilileri, “Güçlü bir dördüncü çeyreğe sahibiz, ilk çeyrekte bir milyar doları aşan bir ciroyu geçtikten sonra, yeni Prisma ve Cortex tekliflerimizde yıllık bazda yaklaşık% 180 büyüme sağladık. Bu yıl önemli yeni teknolojiler edindik ve piyasaya sürdürebilmek için sağlam bir çerçeve oluşturduk. Tüm ekibin sıkı çalışmasının güçlü pazar sonuçlarına dönüştüğünü görmek sevindirici” dedi.

About The Author

Reply