HP Endpoint Security Şirketi Bromium’u Satın Aldı

HP, Kaliforniya merkezli uç nokta güvenlik çözümleri sağlayıcısı Bromium’u satın aldığını açıkladı. Anlaşmanın finansal şartları açıklanmadı.

Bromium, bilgisayarları kötü amaçlı yazılımlara karşı korumak için tasarlanmış HP’nin Sure Click aracını çalıştıran teknolojiyi sağlıyor.  Satın almanın bir sonucu olarak, siber güvenlik firmasının teknolojisi, HP’nin mevcut güvenlik platformu tarafından uç nokta cihazlarının korunmasını geliştirmek için kullanılacak.

Bromium, e-posta, tarayıcı ve diğer tür saldırılara engel olmak için tasarlanmış sanallaştırma tabanlı bir teknoloji sunar.

HP, Bromium’un çözümlerinin güvenlik platformunu donanım tarafından uygulanan izolasyon ve çevreleme ile tamamladığını söyledi. Teknolojiyi, Sure Sense, Sure Start ve Sure View ürünleri ile birleştirerek, sofistike kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı ve ürün yazılımı ile BIOS korumasını geliştirmeyi umuyor.

HP’nin  Ticari Sistemler Başkanı Andy Rhodes, “Güvenlik, HP için pazardaki en güvenli PC ve yazıcıları sağlayan, rekabet açısından önemli bir farklılaştırıcıdır” dedi. “Bromium’un satın alınması yatırımlarımızı, liderliğimizi ve bu alandaki odağımızı genişletiyor ve siber güvenlik saldırılarına karşı savunmanın ön saflarında yer alan son nokta cihazlarını güvence altına alıyor.”

About The Author

Reply