Facebook Beyaz Şapkalı Hackerlar için Yeni Programını Yayımladı

Beyaz şapkalı hackerların çalışamalarına daha çok önem vermek isteyen Facebook, beyaz şapkalı hackerlar ile olan birlikteliklerini arttırmak için bir program başlattı. Hacker Plus adını verdikleri bu program farklı ve bir o kadar yeni bir sistemle gelerek beyaz şapkalı hackerlar arasındaki rekabeti arttıracağa benziyor. Bu sistem sayesinde işinde ilerleyen ve iyi olan hackerlara daha çok ödül verilecek.

 

Facebook Hacker Plus Programı

Facebook Güvenlik Mühendisliği Müdürü Dan Gurfinkel, yakın tarihte geçmişte paylaştığı gönderisinde bahsetmişti. Facebook bunu bug bounter olarak çalışan beyaz şapkalı hackerlarla olan bağlılıklarını artırmak için yapılan bir program olduğunu açıkladı.

                                                                                 

Program 9 Ekim 2020 tarihinde başladı. Programda Facebook, hackerları: Bronz, Gümüş, Altın, Platin ve Elmas olamak üzere beş tane gruba ayıracak. Bu online oyundaki lig sistemine benzeyen sistem sayesinde hackerlar bulundukları gruba göre %5 ile %20 bonus ödül alacaklar. Ayrıca yüksek gruplarda olan hackerlara özel davetler ve bazı ayrıcalıklar tanınacaktır.

             

 

Programla ilgili daha detaylı bilgiler Facebook Hacker Plus uygulamasında mevcuttur.

About The Author

Reply