Samsung Yavaş Şarj Sorunu

Samsung yavaş şarj oluyor ne demektir ? Günümüzde pek çok Samsung model telefon ve tablet bulunmaktadır. Bugüne kadar bu tarz cep telefonlarında Galaxy A, Galaxy Tab E gibi pek çok modelde bunun gibi pek çok sorunla karşılaştık. Samsung cihazlarınızın yavaş şarj olması veya hiç şarj olmamasının birkaç nedeni var. Peki bu cihazlarda oluşan yavaş şarj problemi nasıl giderilir? Ne yapılmalıdır?

Şarj Aleti Değişimi

Şarj aletinde bir problem oluşmuş olabilir. Şarj aletlerinde oluşan bazı problemler yavaş şarj etmeye neden olabiliyor. Yakın zamanda düşük A’li bir şarj aleti aldıysanız yüksek ihtimalle yavaş şarj dolmasının nedeni budur. Şarj aletleri A güçlerine göre sıralanırlar. A gücü 1 olan şarj aleti 2 olan şarj aletinden iki kat yavaş şarj eder. Telefon tipine göre üretilen şarj aletlerinin A güçlerini kontrol etmeniz bu problemi yaşamamak için ideal çözüm olabilir

 

 

Telefon Tablet Bataryası

Telefon hızlı şarj olmuyorsa ve şarj veriminde bir düşüklük varsa, sorun telefon bataryası olabilir. Telefon bataryanız, telefonunuzda 2-3 yıldır takılı ise yenisi ile değiştirmeniz uzun bir kullanım için önerilmektedir.

About The Author

Reply